Garasjeportåpner
Få gratis befaring!
loader
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Garasjeportåpner

Med garasjeportåpner kan du åpne garasjen når det er mørkt og dårlig vær – uten å gå ut av bilen.

Med en garasjeportåpner slipper du å gå ut av bilen for å åpne porten. En garasjeportåpner er enkel og pålitelig i bruk. Du kan også velge mellom forskjellige typer fjernkontroller for bruk av en garasjeportåpner. Bare trykk på fjernkontrollen, så åpner porten seg og du kan kjøre rett inn. Enklere blir det ikke!

Vi leverer garasjeportåpnere fra SOMMER og APERTO – som setter brukerens krav i sentrum. Kvalitet, komfort og sikkerhet har høyeste prioritet. Garasjeportåpnerne våre går jevnt og støysvakt – og er vedlikeholdsfrie. 

Sikkerhet ved bruk
For maksimal sikkerhet er en garasjeportåpner utstyrt for å registrere om noen eller noe kommer i veien når garasjeporten åpner eller lukker seg, og vil da stoppe på mindre enn et halvt sekund. Ved en eventuell stopp når garasjeporten lukkes, vil porten dessuten bevege seg 10 cm tilbake. 

Garasjeportåpnerne våre er forberedt for ekstra sikkerhet når dette er nødvendig, f.eks. når det er ønskelig å koble inn fotoceller.

Sikkerhet mot innbrudd
Med garasjeportåpner og fjernkontroll er det ikke behov for lås eller håndtak på utsiden av porten, noe som gir bedre sikkerhet mot innbrudd. En annen sikkerhetsdetalj er at koden byttes automatisk for hver gang fjernkontrollen brukes, og at radiofrekvensen i en garasjeportåpner ikke har forstyrrelser. Dette skjer helt uten at du merker det – eller at bruken din påvirkes. 

Enkelt og dynamisk
Monteringen i garasjetaket forenkles ved at drivenheten er forhåndsmontert i vår garasjeportåpner. En garasjeportåpner registrerer automatisk hvor mye kraft som kreves for å manøvrere porten (helautomatisk kraftlæring). 

Fakta om en garasjeportåpner fra Mora:
• Kan alltid forlenges for høyere porter
• Trinnløs takopphenging – regulerbar i vannrett og loddrett retning
• Enkel montering ettersom drivenheten er forhåndsmontert
• Skånsom drift gir lang levetid
• Innebygd antenne
• Frekvens uten forstyrrelser: 868,8 MHz
• Somloq –  ekstremt sikkert rullerende kodesystem, der koden byttes automatisk hver gang man bruker fjernkontrollen
• DPS –  dynamisk kraftsystem (helautomatisk kraft­læring)
• Nødopplåsing i form av et utkoblingshåndtak, som kan kobles inn og ut uansett hvilken stilling porten står i, som gir sikkerhet f.eks. ved strømbrudd
• Backjump –  en garasjeportåpner kan programmeres til å gå noe tilbake etter stenging

Se vår brosjyre om garasjeportåpner her.
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
loader