Få gratis befaring!
loader
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Lunex-gruppen

Lunex As ble etablert allerede i 1956 og var en pionerbedrift som startet produksjon av persienner.

Selskapet utviklet seg raskt, og markiser ble et nytt satsningsområde. Dette medførte at selskapet utviklet nye, innovative løsninger og startet egen produksjon – som den dag i dag stadig ekspanderer. Selskapet er tildelt flere internasjonale priser for innovasjon opp gjennom årene.

Lunex Gruppen er grupperingen av produksjonsselskap og salgsselskaper innenfor flere produktkategorier, med distribusjon av produkter og tjenester i hele Norden. Hovedkontor og fabrikk er plassert på Kløfta, og Lunex Gruppen består i dag av fem salgskanaler:
Lunex AS

er en av landets ledende produsenter og systemleverandører innenfor solskjerming. Vi er i dag representert med et datterselskap i Sverige og har flere agenter i Finland, Danmark og Estland.

Markisemannen

er en salgskanal for våre produkter innenfor solskjerming – en kjede bestående av Lunex AS sine forhandlere, selgere og agenter.
Gå til Markisemannen her

Mora Garasjeporter

er en ledende leverandører av vedlikeholdsfrie, isolerte garasjeporter på Østlandet.

Lunex Varmesenter

leverer produkter fra verdens ledende produsenter av varmepumper/airconditionanlegg – for  privatboliger, offentlige bygg og næringsbygg.
Gå til Lunex Varmesenter her

Lunex Prosjekt

arbeider med klimakomfort og solskjerming til prosjektmarkedet: Byggherrer, arkitekter, eiendomsbesittere og byggentreprenører.
Gå til Lunex Prosjekt her

Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
loader