Lunex Prosjekt
Få gratis befaring!
loader
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Lunex Prosjekt

Vi leverer solskjermingsprodukter til alle typer næringsbygg, offentlige bygninger og borettslag. Kontakt oss for relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Lunex prosjekt arbeider målrettet mot prosjektmarkedet som omfatter byggherrer, arkitekter, eiendomsbesittere og byggentrepenører. Vi inngår i dag som en del av virksomheten til HD Solskjerming AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV.

Vi leverer alt av solskjermingsløsninger, fra enkle rullgardiner til screentrykte fasader. Med vår lange erfaring på prosjektering av styresystemer for solskjerming, tilbyr vi alt fra enkle prosjektstyringer til fullskala KNX anlegg. Vi har ansatt egne montører – for å sikre kvalitet, tilgjengelighet og service.

Kvalitet betyr trygghet
Vi produserer hvert år mer enn 40 000 produkter, de aller fleste basert på egne patenter – tilpasset nordiske krav til kvalitet.

Store og små oppdrag
Fornøyde kunder er enhver bedrifts beste salgsargument. Lunex har produsert solskjermingsprodukter i mer enn 50 år. Den lange fartstiden med å være leverandør av norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, forutsetter produksjon av kvalitet til konkurransedyktige priser. Totalt har vi mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.

Gå til Lunex Prosjekt her

Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
loader