Markisemannen
Få gratis befaring!
loader
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Markisemannen

Markisemannen inngår som en del av virksomheten til HD Solskjerming AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV

Selskapet ble etablert i 1956 og har hatt stor suksess med egenutviklede og tildels patenterte markisesystemer. Markisemannen inngår i dag som en del av virksomheten til HD Solskjerming AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV. Vi er en av landets ledende leverandører av solskjerming, med høyeste kredittrating (AAA).

Kvalitet er vårt kjennetegn

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste produktene er basert på egne patenter – tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjerming til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne for relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Store og små oppdrag
Fornøyde kunder er en forutsetning for å sikre en bedrift lang levetid. Markisemannen har "skreddersydd" og produsert markiser og solskjermingsprodukter i mer enn 60 år. For å kunne være en leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det en forutsetning at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Markisemannen kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden – så langt.

Gå til Markisemannen her
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
loader