Få gratis befaring!
loader
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Markisemannen

Markisemannen er en kjede bestående av Lunex AS sine forhandlere, selgere og agenter.

Lunex er en av landets ledende produsenter av solskjerming. Vi er representert med et datterselskap i Sverige og har agenter i Finland, Danmark og Estland. Siden vi ble etablert i 1956 har vi hatt stor suksess med egenutviklede og tildels patenterte markisesystemer.

Kvalitet er vårt kjennetegn

Hvert år produserer vi mer enn 20 000 markiser og screens, og de fleste produktene er basert på egne patenter – tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen/Lunex leverer solskjerming til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne for relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Store og små oppdrag
Fornøyde kunder er en forutsetning for å sikre en bedrift lang levetid. Markisemannen/Lunex har "skreddersydd" og produsert markiser og solskjermingsprodukter i mer enn 50 år. For å kunne være en leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det en forutsetning at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Markisemannen/Lunex kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden – så langt.

Gå til Markisemannen her
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
loader