Få gratis befaring!
loader
Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
Få gratis befaring!

Om Lunex

Lunex AS ble etablert allerede i 1956 og var en pionerbedrift som startet produksjon av persienner.

Selskapet utviklet seg raskt, og markiser ble et nytt satsningsområde. Dette medførte at selskapet utviklet nye, innovative løsninger og startet egen produksjon – som den dag i dag stadig ekspanderer. Selskapet er tildelt flere internasjonale priser for innovasjon opp gjennom årene.

Lunex AS dekker mesteparten av Norge med egne ansatte eller forhandlere, og har kontorer i de fleste fylker. Vi inngår som en virksomhet i Hunter Douglas Norge Holding AS, som eies av verdens ledende produsent av solskjerming, Hunter Douglas BV.

Hunter Douglas har hovedkontor i Rotterdam og er et nederlandsk/amerikansk konsern med 169 selskaper i over 100 land. I Norge har vi posisjonen som landets ledende leverandør av solskjerming og garasjeporter.

Vi er en gruppering av produksjonsselskap og salgsselskaper, med distribusjon av produkter og tjenester i hele Norden. Gruppen består i dag av fire salgskanaler:

Lunex AS

er en av landets ledende produsenter og systemleverandører innenfor solskjerming. Vi er i dag representert med et datterselskap i Sverige og har flere agenter i Finland, Danmark og Estland.

Markisemannen

er en salgskanal for våre produkter innenfor solskjerming – en kjede bestående av Lunex AS sine forhandlere, selgere og agenter.
Gå til Markisemannen her

Mora Garasjeporter

er en ledende leverandører av vedlikeholdsfrie, isolerte garasjeporter på Østlandet.

Lunex Prosjekt

arbeider med klimakomfort og solskjerming til prosjektmarkedet: Byggherrer, arkitekter, eiendomsbesittere og byggentreprenører.
Gå til Lunex Prosjekt her

Finn nærmeste konsulent for gratis befaring:
loader